Voor wie?
 
Fotomateriaal
 
Bekende personen

Deze internetsite is bedoeld voor alle (verre) familieleden en bezoekers van deze site, die op de één of andere manier geïnteresseerd zijn in de familienaam Bitter. Door middel van deze internetsite hoop ik in contact te komen met naamsverwanten en verre familieleden, zodat uitwisseling van informatie op gang komt. Zoals zal blijken, is deze stamboom niet compleet en ontbreken er nog diverse stukjes van de puzzel.

Eventuele correcties, aanvullingen, ontbrekende data (geboorte-, overlijdens- en trouwdata), persoonsgegevens (volledige voornamen, partners e.d.) kunt u door het invullen van het contactformulier naar mij toesturen. Ik hoop hiermee de uiteindelijke puzzel met de ontbrekende personen en de (juiste) gegevens van de al bekend zijnde personen aan te vullen en compleet te maken.

Alvast bedankt en veel plezier op de website!

Op de website staat momenteel de versie van 8 augustus 2023 van de stamboom.

 


Naast informatie over familieleden van het geslacht Bitter, ben ik ook geïnteresseerd in foto’s van deze personen en hun verwanten. Als u wilt kunt u deze als scan (JPG-file) naar mij mailen. Neem hiervoor contact met mij op, door het contactformulier in te vullen en naar mij toe te sturen.

Uiteraard ben ik ook zeer geïnteresseerd in geboortekaartjes, trouwkaarten en bidprentjes. Ook deze kunt u naar mij mailen.

 

Ary Jean-Leon Bitter (1883-1973), heeft gestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten in Marseille en ontwikkelde zich tot een zeer talentvolle kunstenaar. Vele beeldhouwwerken en tekeningen van hem zijn te zien in diverse musea en exposities in onder andere Parijs, Marseille en Lissabon.

Op de internetsite is meer informatie over Ary Jean-Leon Bitter te vinden (klik hier)

Weersvoorspelling
Internetsite Ary Jean-Leon Bitter

 

 

 

 
Stamboom van de familie Bitter